Mobiele installaties

Onderhoud en herstelling van mobiele installaties

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige onderhouds- en herstellingsdiensten voor mobiele machines zoals heftrucks, bulldozers of vrachtwagens. Hydraulische systemen zijn van cruciaal belang in deze mobiele machines. We bieden dan ook grondige revisies aan van deze systemen, inclusief het vervangen van slangen, afdichtingen en filters. Met onze expertise en toewijding zorgen we er zo voor dat jouw mobiele machine in topconditie blijft.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Is jouw bedrijf in het bezit van een heftruck of bulldozer of een ander civiele machine? Dan spelen deze mobiele machines meestal een essentiële rol in jouw bedrijf. Je kan op ons rekenen voor kwalitatieve reparaties en onderhoud van de verschillende hydraulische onderdelen. Zo werken we samen met Terberg Matec Belgium en onderhouden en herstellen de beladings- en weegsystemen van hun vuilniswagens. Uiteraard met succes!

 

Verder voeren wij onderhoud en herstellingen uit van laadkleppen van vrachtwagens. Denk hierbij aan preventief onderhoud, jaarlijks nazicht, het smeren en controleren van scharnierpunten etc. Dit voor diverse merken, waaronder D'Hollandia en MBB Palfinger.

 

Je kan ook bij ons terecht voor het plaatsen en ombouwen van luifels op marktwagens. Uiteraard staan wij ook in voor onderhoud en herstellingen van de hydraulische en mechanische componenten van de marktwagen.

betonpomp1

Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Hydroserv doen we er alles aan om jouw mobiele installaties in optimale conditie te houden. Onze technici staan paraat om jou te ondersteunen, waar je ook bent. Ze zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tijd verliest. We streven bovendien naar kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in al onze diensten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Hydroserv

Ninovesteenweg 212F
9320 Erembodegem

 

T. +32 (0)53 71 12 12
M. info@hydroserv.eu

 

BTW-nummer: BE0458.027.862

Certificering

logo1
logo
Scroll naar boven